Everyone loves one 4 days and you may 3 evening

Everyone loves one 4 days and you may 3 evening

Monday,

Given that malam ni sibling rajin sangat taip site, thus sis nak ceritaa lahh pasal Anisah Emran. Hiks.:) Who’s she for me? Dia ni ibarat belangkas aku date matrik, org cakap dia adik aku. Kat mana2 jee aku pergi tak sah takde Nisaa. Aku pulak jenis pilih kawan sebenarnyaa, maka dia antara org2 yang terpilih untuk jadi sebahagia dari hidup aku sepanjang kat matrik duluu.

Goal Done

Hellooo. Yee yeee tengah active FYP ni tapi sibling gatal tangan nak taip ceritaaa ni. HAHA. Sajee nak taip walau dah melekat dalam kotak memori, mana lahh tahu esok lusa aunt hilang ingatan, adalah bukti nak bagi pulih ingatan balik kann. Sebab nanti hilang kenangan manis, tak syiokkk ahhh. Okayy dahh dahh, to escort Portland the story.

Sis taip entry ni dengan senyum tak sudah walaupun penat sebenarnya harini. Maklumlahh semalam sampai je Ganu sis terus jadi driver melayankan girlfriends semua ni makan laahhh apa lahh. Takpee sis dah biasaaa. :p Pahtu tidur pulakk pukul 4, haa amik kauu nak dekat pukul 9 baru sedar, tu pun sambung tidur balik. Hekhek. Buruk perangai sis sebenarnyaaa. >,< Nasib sedar nak pi jumpa SV. Tu yang bertambah kusut kepala sis. Ehh terlarii topik lagi. Baru taip, klu cerita mulut lagi banyak persimpangan nyaa ni. :D

Okayyyy, soo sebenarnyaa cousin nak express ‘How the program started’ Haha. Brother ni jenis, kalau dia nak dia buat. So kalau ada yang mulut-mulut mengataaa, “Weyyy sanggup kau pergi JB semata-mata nak tengok dia konvo?”, “Tak kahwin lagi kot, dah kecoh2.” or at all kalau ada yang nak mengata tu kannn.